Nyck de Vries

Nyck de Vries gaat op Hungaroring testen voor Alpine

Nyck de Vries gaat binnenkort testen voor het formule 1 team van Alpine op de Hungaroring in Hongarije meldt de Telegraaf.

De 27-jarige de Vries debuteerde afgelopen weekend bij de Grand Prix van Italië op circuit van Monza meer dan verdienstelijk in een Williams. De Fries verving Alexander Albon die wegens een acute blindendarmontsteking niet kon racen, en pakte met een negende plaats twee WK punten.

Ook bij Alpine is het niet ontgaan dat de Nederlander over de nodige kwaliteiten bezit. Een week voordat de Grand Prix van Singapore plaats vind zal de Vries in een Alpine mogen testen in Hongarije. Het team zelf wil nog niet bevestigen dat hij daar in actie zal gaan komen.

Alpine moet op zoek naar een nieuwe coureur omdat Fernando Alonso naar Aston Martin verkast. Pierre Gasly zou kandidaat nummer 1 zijn voor de Fransen, maar De Vries heeft zich in de picture gereden. Mocht Alpine er niet in slagen om Gasly te strikken, dan zou De Vries weleens een stoeltje in de Formule 1 kunnen bemachtigen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Geef een reactie