Meteen naar de inhoud
Home » Nu live: Sharon van Rouwendaal op jacht naar medaille

Nu live: Sharon van Rouwendaal op jacht naar medaille

Openwaterzwemmen kijken via een gratis live stream

Gaat Sharon van Rouwendaal de komende nacht haar Olympische openwatertitel prolongeren? Kijk hier nu LIVE via een live stream naar het openwaterzwemmen bij de Olympische Spelen in Tokio.

Van Rouwendaal gaat woensdag vanaf 6.30 uur plaatselijke tijd (dinsdag 23.30 uur Nederlandse tijd) op jacht naar goud. Exact 24 uur later zijn er opnieuw medaille kansen als Ferry Weertman gaat proberen zijn titel op de 10 kilometer te prolongeren.

De live stream is rond 23.15 uur beschikbaar via onderstaande gratis streams!

Openwaterzwemmen live stream 1

Openwaterzwemmen live stream 2

Openwaterzwemmen live stream 3

Openwaterzwemmen live stream 4

Openwaterzwemmen live stream 5

[wp_bannerize group=”TOKIO 1″ categories=”255,922,344″]

Live stream Olympische Spelen

Sport in Nederland zend de Olympische Spelen in Tokio zelf niet live uit. Wij hebben daar geen rechten voor. Op onze website vind je alleen maar rechtstreekse linkjes naar andere websites zoals Hesgoal en LIVE TV die de sport live uitzenden. Die streams zijn over het algemeen van een hele goede kwaliteit en bovendien gratis. Mis dus geen enkele sport en kijk nu hier via één van de bovenstaande linkjes gratis naar de Olympische Spelen in Tokio.

De streams van het openwaterzwemmen kan je openen via de vijf bovenstaande streams. De streams zijn over het algemeen van een hele goede kwaliteit en bovendien voor de volle 100% gratis! We wensen je veel plezier toe met het kijken via een live stream naar de race van Sharon van Rouwendaal bij de Olympische Spelen in Tokio.

 

Geef een antwoord