Norwich City vs Manchester United FA Cup

Norwich City vs Manchester United FA Cup

27 juni 2020 0 Door Sportredactie

Om 18.30 uur staat Norwich City vs Manchester United op het programma in de kwartfinale van de FA Cup. Het duel word ook live uitgezonden op Ziggo Sport.

In de FA Cup staan zondag nog drie wedstrijden op de agenda. Om 14.00 uur speelt Sheffield United tegen Arsenal. Om 17.00 uur word Leicester City vs Chelsea gespeeld en om 19.30 uur Newcastle United vs Manchester City.

Formule-1-live-stream-gratis

Norwich City

Norwich City kent in de Engelse Premier League tot nu toe een zeer teleurstellend seizoen. Met 21 punten uit 31 wedstrijden staat Norwich City stijf onderaan. Maar in de FA Cup is het team van doelman Tim Krul wel succesvol. Omdat bekervoetbal heel erg verrassend kan zijn is het misschien wel mogelijk om ook in de kwartfinale te stunten tegen Manchester United. Manchester United won de FA Cup overigens voor het laatst in 2016. In totaal won United de Cup 12 keer.

Manchester United

Manchester United doet in Engeland nog op alle fronten mee. Toch staat de ploeg van trainer Ole Skolsjaer maar zesde in de competitie. 49 punten werden er behaald. De achterstand op een Champions League ticket is met een achterstand van 5 punten op Chelsea wel behoorlijk groot. Maar United kan natuurlijk met de FA Cup nog een hele grote prijs winnen.

⚽️ Hesgoal
⚽️ LIVE TV

Live stream

Ook online via de gratis voetbal live stream kan je kijken naar Norwich City vs Manchester united. Sport in Nederland zend het duel overigens zelf niet uit maar op onze website vind je wel zeer handige linkjes om online gratis voetbal te kijken.

Wel willen we u er op wijzen dat het kijken via een live stream problemen kan veroorzaken. Het is gratis, maar uw mobiele telefoon, tablet of laptop kan ook geïnfecteerd worden met een virus. Pas dus goed op als u online voetbal wilt kijken.