Noppert klopt Van Duijvenbode in Amsterdam

Danny Noppert

6-4 zege voor Noppert

Danny Noppert heeft in navolging van Raymond van Barneveld de tweede ronde bereikt van de World Series of Darts in Amsterdam.

Noppert moest het opnemen tegen Dirk van Duijvenbode en de Fries speelde een hele behoorlijke partij en versloeg Van Duijvenbode met 6-4.

Noppert neemt het zaterdag in de tweede ronde op tegen Nathan Aspinall. Raymond van Barneveld treft wereldkampioen Michael Smith.

Michael van Gerwen die de eerste ronde vrij was speelt tegen de Ier William O’Connor.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/