Live stream NK veldrijden Zaltbommel

NK veldrijden in Zaltbommel kijken via een live stream

Op zondag 15 januari vind in Zaltbommel het NK veldrijden plaats. Het veldrijden kan je ook kijken via een gratis live stream.

Het zal voor de renners een enorme zware wedstrijd gaan worden. Het water klotst namelijk het parcours binnen en daardoor is alles zompig en modderig. Wie op dit parcours zondagmiddag hele sterke benen heeft kan deze wedstrijd gaan winnen. Wellicht krijgen we daardoor verassende Nederlandse kampioenen.

De wedstrijd van de vrouwen begint zondagmiddag om 13.40 uur. De mannen gaan om 15.00 uur van start. Het hele spektakel zal zondagmiddag live te zien zijn via de NOS. Zowel op de televisie als online zal er veel aandacht besteed worden aan het nationaal kampioenschap veldrijden.

Waar kan ik kijken naar het Nederlands kampioenschap veldrijden op de televisie?

Live op de NOS (deels op NPO1, vanaf 13.30 uur)
Live op de NOS (deels op NPO1, vanaf 15.00 uur)

Live op de NOS (online, vanaf 13.30 uur)
Live op de NOS (online, vanaf 15.00 uur)

Live op Omroep Gelderland (vanaf 13.30 uur)
Live op Omroep Gelderland (vanaf 15.00 uur)

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.