Nigel de Jong
Nigel de Jong

Nigel de Jong directeur voetbal van de KNVB

De Jong aan de slag bij de voetbalbond

Nigel de Jong (38) gaat aan de slag bij de KNVB. Zonder ervaring word de oud internationale directeur voetbal van de KNVB.

Ervaring heeft De Jong niet, maar volgens De Telegraaf zal hij begeleid worden door de nieuwe bondscoach Ronald Koeman, directeur voetbalontwikkeling Lennard van Ruiven en manager voetbalbeleid Aloys Wijnker.

De Jong is bij de KNVB de opvolger van Nico-Jan Hoogma, die inmiddels technisch directeur bij Heracles Almelo is. De afgelopen veertien maanden zocht de bond naar een opvolger, maar zonder succes. Zo waren Earnest Stewart en Mo Allach in beeld. Stewart wilde bij de Amerikaanse bond blijven, maar onduidelijk is waarom het Allach, directeur bij RKC Waalwijk, het niet geworden is.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen