Nederland – Polen EK volleybal livestream

Nederland – Polen kijken via een livestream

Nederland – Polen kijk je hier vrijdagavond via een EK volleybal livestream. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Nederland is het EK in Skopje uitstekend begonnen met een overwinning op Montenegro. Een lekkere 3-0 overwinning neemt het mee tegen de Polen die wel tot de wereldtop behoren. Een mooie graadmeter om te zien hoe de Nederlandse volleybal mannen er voor staan.

Nederland – Polen kijken via een livestream

Ziggo Sport zend het EK volleybal uit, maar deze wedstrijd kan je ook kijken via deze gratis livestream van LIVE TV.

Sport in Nederland zend de wedstrijd niet live uit. Wij hebben geen rechten voor dit Europees kampioenschap. Wel is het mogelijk om de livestream te checken van LIVE TV. De voorgaande wedstrijden bij het EK voor de vrouwen waren ook online te zien.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/