Nederland Brazilië

Nederland - Brazilië

[wp_bannerize group=”Tokio 3 ” categories=”255,922,344″]

Nederland en Brazilië spelen met 3-3 gelijk

Bij het Olympisch voetbaltoernooi hebben Nederland en Brazilië zaterdagmiddag gelijk gespeeld. Het duel eindigde in 3-3.

Het Nederlandse team begon voortvarend want al na twee minuten spelen zorgde Vivianne Miedema vanuit de draai voor een 1-0 voorsprong. De Braziliaanse dames kwamen nog voor rust terug in de wedstrijd toen Débinha in de rebound voor de gelijkmaker zorgde.

Na rust kwam Oranje snel weer op een voorsprong toen Miedema een bal binnenkopte. In de fase erna ging het twee keer mis voor Oranje want een penalty en een fout van Nouwen zorgden er voor dat de Braziliaanse dames op een 2-3 voorsprong kwamen. Toch zorgde Dominique Janssen met een goed genomen vrijetrap nog voor de gelijkmaker.

Mis geen sport en check nu hier de gratis Tokio 2020 livestream, met meer dan 10 werkende kanalen.