Kijk Via Een Wk Hockey Live Stream Nederland Australië

Kijk om 12.00 uur via deze WK hockey live stream Nederland – Australië

Vanmiddag kan je hier via een WK hockey live stream Nederland – Australië kijken. Open de hockeystream en kijk om 12.00 uur de wedstrijd online. Vind nu een livestream link verder naar beneden op deze pagina!

Nederland kwam naar India voor het goud, maar helaas strijdt het vanmiddag in de troostfinale tegen Australië. Brons is het enige wat er nog inzit nadat oranje na een zinderende spannende wedstrijd vrijdag na shoot-outs verloor van titelverdediger België. De Australiërs verloren in de halve finale met 4-3 van Duitsland.

Waar kan ik live naar Nederland tegen Australië kijken op televisie

De troostfinale en de finale tussen België en Duitsland zullen vanmiddag live worden uitgezonden door sportzender Ziggo Sport. Als je een abonnement hebt op dit sportkanaal dan hoef je de wedstrijd niet te missen. Heb je geen abonnement dan kan je via deze WK hockey live stream nu live naar de wedstrijden kijken.

Sport in Nederland heeft niet de rechten om dit WK hockey live uit te mogen zenden. Daarom vind je op onze website alleen maar directe linkjes om via een andere website eventueel live naar de troostfinale en finale te kijken. Wij kunnen niet garanderen dat de betreffende streams ook zullen werken.