Meteen naar de inhoud
Home » NEC – Jong AZ | Keuken Kampioen Divisie | LIVESTREAM

NEC – Jong AZ | Keuken Kampioen Divisie | LIVESTREAM

LIVE NEC – Jong AZ

NEC – Jong AZ kijk je vrijdagavond hier via de gratis Keuken Kampioen Divisie Livestream. De aftrap in het Goffertstadion in Nijmegen is om 18.00 uur.

Live op ESPN

De wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie worden live uitgezonden door sportzender ESPN. Ook NEC – Jong AZ is live te zien via ESPN, maar ook via het internet zijn er veel gratis streams te vinden. Sport in Nederland zend zelf geen live sport uit, maar we delen voor de voetbalfans natuurlijk op onze livestream pagina de linkjes van die andere aanbieders.

Programma Keuken Kampioen Divisie

Vrijdag
18.00: NEC – Jong AZ
20.00: FC Dordrecht – FC Den Bosch
20.00: Roda JC – NAC Breda
20.00: SC Cambuur – Helmond Sport
20.00: FC Eindhoven – Jong Ajax
20.00: Telstar – Excelsior
20.00: TOP Oss – MVV
20.00: Jong FC Utrecht – FC Volendam

Zaterdag
20.00: Go Ahead Eagles – Almere City FC

Maandag
20.00: Jong PSV – De Graafschap

Voetbal streams

Voetbal is ook vaak gratis online te kijken via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via MamaHDStreamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

Sport in Nederland zend de wedstrijden in het betaalde voetbal zelf niet live uit. Wij hebben er niet de rechten voor. Toch delen we wel graag linkjes van andere websites die het aandurven om de wedstrijden in de KKD en de Eredivisie live uit te zenden. Let wel op als je bovenstaande linkjes gebruikt dat je geen virus in je telefoon, tablet of laptop krijgt. Sport in Nederland is niet verantwoordelijk voor jou keuze om via een gratis stream voetbal te kijken. Toch wensen we je wel heel erg veel plezier toe met het kijken van online voetbal via een live stream.

Geef een antwoord