3 maart 2024
Nec Ajax Kijk Je Hier Om 14.30 Uur Live

NEC - Ajax kijk je hier om 14.30 uur live

Eredivisie voetbal live stream NEC – Ajax

Zondagmiddag om 14.30 uur kan je hier via een gratis eredivisie live stream naar de wedstrijd NEC – Ajax kijken. KLIK HIER voor een voetbalstream!

Ajax heeft na een hele moeizame start de weg naar boven ingezet in de eredivisie. Toch kan het voor de Amsterdammers wel een hele lastige wedstrijd gaan worden tegen de Nijmegenaren. NEC mag dan wel vijftiende staan met 12 punten, maar het weet met 21 goals en 23 goals tegen wel elke wedstrijd voor spektakel te zorgen.

NEC – Ajax kijken

De wedstrijd tussen NEC – Ajax is zondagmiddag ook live te zien op de televisie. De wedstrijd is alleen live te zien via ESPN 2. Voor dit kanaal dien je wel in het bezit te zijn van een abonnement. De voorbeschouwing op NEC – Ajax begint om 14.00 uur.

Ook via diverse livesteam websites is het mogelijk om zondagmiddag naar dit eredivisie duel te kijken. Zo kan je via LIVE TV en Hesgoal wel werkende livestreams vinden. Sport in Nederland zend de wedstrijd zelf niet live uit en kan daarom ook alleen maar aanbevelen om dit eredivisie duel gewoon te kijken via het sportpakket van ESPN.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl