21 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Nations League live stream Italië – België

Nations League live stream Italië - België

Nations League live stream Italië - België

Italië – België kijk je hier via een gratis livestream

Powered by WP Bannerize

Vanmiddag om 15.00 uur kijk je hier live voetbal via een livestream. Kijk hier naar de Nations League troostfinale Italië – België via een live stream.

In de halve finale moest Europees kampioen Italië het onderspit delven tegen Spanje. De Spanjaarden versloegen de Italianen met 1-2. De Belgen verprutste een 2-0 voorsprong tegen Frankrijk wat de wedstrijd uiteindelijk met 2-3 won. Wie wint vanmiddag deze troostfinale in Turijn?

Italië – België live op Ziggo Sport

De wedstrijd om de derde plaats is vanmiddag ook live te zien via sportzender Ziggo Sport. Op het voetbalkanaal begint de voorbeschouwing op de wedstrijd om 14.45 uur. Heb je geen Ziggo Sport in je abonnement dan kan je het proberen via een gratis livestream. Want ook online is de wedstrijd live te zien.

Check eens deze link van LIVE TV en kijk via een livestream naar Italië – België. Geen werkende stream gevonden? Dan kan je het ook proberen via deze live stream van Hesgoal. Wij wensen je veel plezier toe met het kijken naar deze wedstrijd.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie voetbal nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites