Nations League kraker Duitsland - Italië live kijken

Duitsland – Italië live te zien via Ziggo Sport en ZDF

Niet alleen het Nederlands elftal komt vanavond in actie, maar er staat ook een kraker in de Nations League op het programma tussen Duitsland en Italië. Dat duel kan je vanavond live kijken via de volgende tv-zenders. Een uitgebreide en interessante voorbeschouwing lees je nu hier.

Spannende poule

In deze Nations League poule is het na drie speelronden tot nu toe ontzettend spannend. De Italianen gaan met 5 uit 3 aan de leiding, maar Hongarije (4 punten), Duitsland (3 punten) en zelfs Engeland met 2 punten zijn nog volop in de race. Met vanavond Duitsland – Italië en Engeland – Hongarije is er voor alle landen nog voldoende mogelijk om de finale van de Nations League te gaan bereiken.

Live Duitsland – Italië

Als je vanavond naast Nederland – Wales ook naar Duitsland – Italië wilt kijken dan kan je dat duel live zien via Ziggo Sport. De wedstrijd is namelijk live te zien op Ziggo Sport Select. Ook via het Duitse ZDF is het mogelijk om naar Duitsland – Italië te kijken.

Sport in Nederland wenst je vanavond een hele fijne voetbalavond toe. Is de informatie voor jou waardevol? Word dan nu lid van Sport in Nederland Facebook en blijf dagelijks op de hoogte van het laatste sportnieuws en waar, wanneer en hoe laat er een belangrijke wedstrijd begint.

Geef een reactie