29 maart 2024
Jong Az Nac Breda

Jong AZ - NAC Breda

Maria bezorgt NAC drie punten bij Jong AZ

[wp_bannerize group=”TIPcompetitie” categories=”232,274,275,45,49,101,168,282,77,84,194,195″]

Voor NAC Breda was het maandagavond in het uitduel met Jong AZ flink billen knijpen. De ploeg van trainer Maurice Steijn won in Wijdewormer met 2-3.

Bij de rust leek er voor NAC helemaal niets aan de hand want door treffers van De Rooij en Immers stonden de gasten uit Breda op een 2-0 voorsprong. Dat veranderde allemaal na rust toen Aboukhlal in een tijdbestek van twee minuten twee keer wist te scoren en de stand gelijk te trekken. Maria maakte twintig minuten voor tijd alsnog de bevrijdende 2-3.

NAC blijft door de overwinning meestrijden om de promotie plaatsen naar de eredivisie. NAC staat met 56 punten op een derde plaats. De achterstand op De Graafschap is vier punten. Jong AZ blijft achttiende met 23 punten.