28 maart 2024
Psv

PSV

PSV wint met 3-2 van Volendam

PSV heeft zondagmiddag in de eredivisie een hele benauwde 2-3 overwinning geboekt op bezoek bij FC Volendam.

Via De Jong en Til kwam PSV in Volendam wel snel op een 0-2 voorsprong, maar na de rust knokte Volendam zich meer en meer in de wedstrijd.

Mbuyamba zorgde tien minuten voor rust voor de 1-2, maar PSV wist niet veel later via Til de voorsprong weer uit te breiden. Na de 2-3 van aanvaller Van Mieghem was het nog even billenknijpen voor de Eindhovenaren, maar uiteindelijk wist het de wedstrijd wel te winnen.

Meer sportnieuws via Sport in Nederland

Opzoek naar nog meer sportnieuws via de website van Sport in Nederland? Onze website besteed aan allerlei sporten ontzettend veel aandacht. Van Eredivisie tot aan Keuken Kampioen Divisie voetbal, maar ook Formule 1DartsWielrennenTennisHandbal en vele andere sporten komen bij ons aan bod.

Liever online naar sport kijken? Check dan de voetbal livestream pagina of Watch Live. Ook kan je online Formule 1 kijken.