Mitchell van Bergen naar FC Twente

Mitchell van Bergen (Foto FC Twente.nl)

Van Bergen tekent contract tot de zomer van 2027

Mitchell van Bergen keert terug in de eredivisie. De vleugelaanvaller gaat het komende seizoen spelen voor FC Twente.

Van Bergen die eerder in Nederland speelde voor SC Heerenveen en Vitesse komt naar verluidt voor een bedrag van 1 miljoen euro over van Stade de Reims. Hij heeft een contract tot de zomer van 2027 getekend.

Van Bergen heeft zin in zijn Twents avontuur. “FC Twente is een mooie club en ik wil weer stappen maken”, zei de pijlsnelle aanvaller bij zijn presentatie. “In mijn tijd bij Vitesse was Joseph Oosting ook mijn trainer. Een positieve en fijne trainer, het is mooi om weer met elkaar samen te werken. Ik kijk ernaar uit.”

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/