Michelle Dekker

Dekker boekt eerste wereldbekerzege bij het snowboarden

Snowboardster Michelle Dekker heeft donderdag voor een stunt gezorgd door haar eerste wereldbekerzege te boeken.

In het Italiaanse Carezza bleek ze voor het eerst in haar carriere de snelste tijd zijn. Dekker rekende in een spannende finale af met de ervaren Poolse Aleksandra Król, op wie ze in de slotfase een achterstand goed maakte.

Eerder op de dag had Dekker, die in 2012 debuteerde in het wereldbekercircuit, zich als negende voor de finaleronde geplaatst. In aanloop naar de eindstrijd won ze ook van de Duitse Ramona Hofmeister, de Japanse Tsubaki Miki en de Zwitserse Ladina Jenny.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl