22 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Michel Jansen technisch manager bij FC Emmen

Michel Jansen

Michel Jansen

Michel Jansen aan de slag bij FC Emmen

Michel Jansen heeft zich aan FC Emmen verbonden als technisch manager. Hij komt over van sc Heerenveen, waar hij hoofd jeugdopleiding was, en tekent in Emmen een contract voor drie seizoenen.

Michel zal met ingang van maandag 5 juli starten met zijn functie als dé schakel tussen de trainer en de clubleiding. Bij FC Emmen wordt Jansen verantwoordelijk voor de ontwikkeling, vormgeving en uitvoering van het technisch beleid. Ook zal hij zich bezighouden met een meerjarenplan met een duidelijke langetermijnvisie. Hij zal daarom ook actief bijdragen aan de jeugdopleiding en zorgen voor een betere aansluiting tussen jeugd en eerste selectie.

Powered by WP Bannerize

De 55-jarige Jansen is al sinds jaar en dag werkzaam in de voetbalwereld. Hij begon in 1997 als trainer van Excelsior ’31 en werd in 2002 trainer van HHC. In 2008 maakte hij de overstap naar het betaald voetbal en werd hij hoofd jeugdopleiding bij FC Twente, de club waar hij later ook hoofdtrainer, assistent-trainer en later weer hoofd jeugdopleiding werd. In dienst van FC Twente behaalde hij bovendien het diploma Coach Betaald Voetbal. Sinds 2018 was hij werkzaam bij sc Heerenveen – eerst een seizoen als assistent-trainer, daarna als hoofd jeugdopleiding.

Jansen: “Ik heb mijn ambitie om als technisch manager te werken nooit onder stoelen of banken gestoken. Bij FC Emmen wil ik mijn kwaliteiten en ervaringen gebruiken om een topsportklimaat te creëren met een duidelijk en financieel verantwoord spelersbeleid. Ik ben erg gecharmeerd van deze club, die de afgelopen jaren sterk gegroeid is door vast te houden aan de eigen identiteit.”

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites