Michael Smith aan de haal met wereldtitel

Michael Smith klopt Michael van Gerwen met 7-4

Michael Smith heeft dinsdagavond bij het PDC WK darts in Londen Michael van Gerwen in de finale met 7-4 weten te verslaan.

Smith die eerder WK-finales verloor van onder meer de Nederlander en de Schot Peter Wright was over de gehele partij de sterkere darter. Bij een stand van 4-3 maakte Smith het verschil door van Gerwen op een pijnlijk moment te breken. Die klap kwam MVG daarna niet meer te boven en moest het hoofd buigen.

Van Gerwen verloor zo de derde WK-finale uit zijn carrière. Hij blijft daarmee op drie wereldtitels staan, twee minder dan landgenoot Raymond van Barneveld.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.