Mercedes presenteert bolide voor 2021 (video)

Mercedes 2021

Categories :Niet gecategoriseerd
Tags:

Mercedes presenteert bolide voor 2021

Mercedes het Formule 1 team van Lewis Hamilton en Valtteri Bottas heeft vandaag bekend gemaakt met welke bolide ze in 2021 aan de start verschijnen.

Lees ook: Groene Aston Martin? Check hem hier!

Net zoals alle overige bolides heeft ook de Mercedes een andere look gekregen. Aan de aerodynamica is behoorlijk gesleuteld. Ook heeft Mercedes iets met de vloer gedaan, maar daar wil het team niks van laten zien.

“In reactie daarop hebben wij veel aerodynamische details in dat gedeelte aangebracht. Die willen we nog niet aan de wereld tonen. Niet omdat die dingen er nog niet zouden zijn, maar omdat we niet willen dat onze tegenstanders ze nu al kunnen zien. Anders gaan zij vergelijkbare dingen uitproberen in hun windtunnels”, vervolgt Allison zijn uitleg. Het technische brein achter de W12 is vooral bang dat rivalen met zijn noviteiten aan de haal gaan voor de eerste race. “We kijken allemaal bijzonder aandachtig naar wat onze concurrenten doen en laten zien. Wij weten dat onze concurrenten precies hetzelfde doen bij ons. Deze dingen hoeven we nu nog niet te laten zien en dat doen we dan ook niet.”

Reageer op dit artikel