Max Verstappen: “Het was zeker niet makkelijk”

Max Verstappen

Max Verstappen

Verstappen blij met overwinning in Austin

“Het zag er goed uit op de medium banden, maar op de harde banden hadden ze wel meer snelheid. Maar het pakte net genoeg uit”, aldus Max Verstappen na afloop van de race in Austin. “Het was zeker niet makkelijk”.

Max Verstappen won in Amerika de Grand Prix en is daar heel erg blij mee. “We moesten wat anders proberen, de banden sleten snel op dit circuit. We gingen agressief verder en ik wist niet of het zou werken, maar de laatste paar ronden waren leuk.”

Toch kon de Nederlander zich niet druk maken om de druk die van achteruit kwam van Lewis Hamilton. “Ik heb me er niet druk om gemaakt. Ik kan daar ook zelf niks aan veranderen.  Ik ben superblij dat ik het gered heb.

“Ik ben blij dat we weer punten zijn uitgelopen en in Mexico moeten we zorgen dat we er staan”, aldus Verstappen.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste Formule 1 en Moto GP nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: