25 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Max Verstappen: ‘Er is nog niets verloren’

Max Verstappen

Max Verstappen

Verstappen gelooft in goede race in Sotsji

Na een weekendje rust wacht dit weekend de Grand Prix van Rusland. Max Verstappen maakt zich niet druk om een gridstraf van 3 plaatsen. ‘Er is nog niets verloren’, aldus Verstappen.

De uitdager van Lewis Hamilton om de wereldtitel kreeg onlangs drie plaatsen straf omdat de Nederlander zowel zichzelf als de Brit in Monza van de baan reed. Een straf waar Verstappen zich totaal niet druk om kan maken.  “De straf is natuurlijk niet ideaal, maar tegelijkertijd is er nog helemaal niets verloren”, aldus Verstappen. “We gaan alles uit het weekend proberen te halen en moeten dat doen met de middelen die we hebben. Er zijn nog een hoop races te gaan en de marges zijn dit seizoen heel klein.”

No Banner to display

Hoewel de Limburger nog steeds vindt dat de FIA de crash als een race-incident had moeten afdoen, heeft hij zich wel neergelegd bij zijn straf. “Ik sta er nog steeds hetzelfde in als kort na de race, maar de FIA heeft ons een gridstraf gegeven en daar leg ik me bij neer. We moeten nu gewoon vooruitkijken”, vervolgde Verstappen.

“Vorig jaar eindigden we als derde in Sotsji. Dat was een heel goed resultaat, aangezien het altijd een moeilijke baan voor ons is geweest. Dit jaar is ons pakket beter en zijn we meer competitief, dus het gaat interessant worden om te zien hoe sterk we dit weekend kunnen zijn.”

Samenvatting
Verstappen gelooft in goede race in Sotsji
Artikel naam
Verstappen gelooft in goede race in Sotsji
Beschrijving
Na een weekendje rust wacht dit weekend de Grand Prix van Rusland. Max Verstappen maakt zich niet druk om een gridstraf van 3 plaatsen.
Auteur
Publisher Name
Sport in Nederland
Publisher Logo

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites