1 maart 2024
Martinez België

Martinez België

België wint dankzij Courtois en Batshuayi van Canada

De Belgen zijn nog niet in topvorm. Op het WK voetbal van 2022 in Qatar won België vrij moeizaam met 1-0 van Canada.

Lees ook: Bondscoach Martinez weg bij België – WK Voetbal (sportinnederland.com)

Onze zuiderburen verloren vorige week een oefenduel tegen Egypte en toen was het spel al behoorlijk belabberd. Dat was het ook tegen Canada, maar een doelpunt van Batshuayi vlak voor rust bleek de winnende treffer.

De Canadezen hadden met name in de openingsfase het betere spel en de kansen. De grootste kans was voor Davies, maar hij zag een strafschop gekeerd worden door doelman Courtois.

Aanstaande zondag spelen de Belgen tegen Marokko. Dat duel begint om 14.00 uur.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl