Marokko

Marokko na strafschoppen langs Spanje

Marokko heeft dinsdagmiddag in een hele spannende wedstrijd tegen Spanje de kwartfinale van het WK voetbal weten te bereiken.

De wedstrijd eindigde na 120 minuten spelen in 0-0 waarna strafschoppen de beslissing moest gaan brengen. Spanje miste alle strafschoppen en de Marokkanen wisten drie van de vier penalty’s te benutten.

Het is de eerste keer in de historie dat Marokko zich op het WK plaatst voor de kwartfinales. Ook Nederland, Argentinië, Kroatië, Brazilië, Engeland en Frankrijk weten zich verzekerd van een plek bij de laatste acht.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.