2 maart 2024
Mark Faber

Mark Faber

Faber kiest voor nieuwe uitdaging

Mark Faber vertrekt bij de zwembond KNZB. De 50-jarige bondscoach zwemmen heeft gekozen voor een nieuwe uitdaging.

Faber wil zich in aanloop richting de Olympische Spelen van volgend jaar in Parijs meer gaan focussen op het begeleiden van zwemmers die zijn aangesloten bij het High Performance Center Amsterdam.

Faber werd na de Zomerspelen in Tokio bondscoach. Zijn taken zullen worden overgenomen door Sjors Lommerts die ook technisch directeur is bij de KNZB.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl