Marianne Vos wint ook in Iowa City

Vos neemt leiding over van Brand

Marianne Vos heeft zondagavond haar tweede wereldbekerzege van het seizoen weten te boeken. Vos won namelijk solo de veldrit in Iowa City. Vorige week wist Vos ook in Waterloo te winnen. In Fayetteville eindigde ze door een valpartij slechts als vierde

Denise Betsema eindigde als tweede en de Hongaarse Kata Blanka Vas eindigde als derde. Lucinda Brand kwam niet verder dan een vierde plaats waardoor Vos de leiding in het wereldbekerklassement weer overneemt van de wereldkampioene.

“Het is zwaar en snel en vooral die intervallen maakten het zwaar”, zei Vos na afloop van de wedstrijd. “Het waren twee fantastische races en met deze resultaten kan ik terug komen. Ik neem nu een korte break, maar ik kom snel weer terug”.

Volgende week komen de veldrijdsters weer in actie in de weredbeker. Dan staat zondag een wedstrijd in Zonhoven op de kalender.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste wielrennen en veldrijden nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: