Meteen naar de inhoud
Home » Maak kans op de prijzenpot en speel de TOTO Tipcompetitie

Maak kans op de prijzenpot en speel de TOTO Tipcompetitie

TOTO Tipcompetitie

Prijzenpot TOTO tipcompetitie gevuld met maar liefst € 5,000

Het Eredivisie seizoen gaat weer van start! Voetbalwedden.net organiseert in samenwerking met TOTO een tipcompetitie die volledig in het teken staat van de Eredivisie, met een totale prijzenpot van maar liefst €5000! Het beste nieuws? Je kunt gratis mee doen!

KLIK HIER en MELDT je nu GRATIS aan!

Je kunt de tipcompetitie via deze link vinden. Om je in te schrijven dien je een account bij Voetbalwedden.net te hebben. Heb je deze nog niet? Geen zorgen, dit is binnen enkele seconden geregeld! Als je ingelogd bent kun je op “gratis meespelen” klikken en zul je gevraagd worden om je TOTO gebruikersnaam in te vullen. Als dit gelukt is, doe je officieel mee met de tipcompetitie!

Wat is een tipcompetitie?

Op Voetbalwedden.net worden wel vaker tipcompetities georganiseerd met mooie prijzen, maar wat is een tipcompetitie precies? Het is eigenlijk vrij simpel, op Voetbalwedden.net kun je voorspellingen delen over verschillende sporten. Deze voorspellingen worden ook wel ‘wedtips’ genoemd, en afhankelijk van of deze wedtips goed of slecht zijn, stijgt of daalt jouw winst!

Wanneer jij je inschrijft voor een tipcompetitie, kun je mooie prijzen winnen met jouw wedtips. Elke tipcompetitie heeft weer andere regels, bij de TOTO Toppers tipcompetitie tellen bijvoorbeeld alle wedtips over de Eredivisie mee. Heb je hulp nodig bij het plaatsen van wedtips of het inschrijven voor de tipcompetitie? Voetbalwedden.net heeft een chatfunctie waar je ook contact kan opnemen met hun Support team!

Geef een antwoord