Meteen naar de inhoud
Home » Luik-Bastenaken-Luik live te zien op TV | livestream

Luik-Bastenaken-Luik live te zien op TV | livestream

Luik-Bastenaken-Luik live op tv en livestream (Foto Wikimedia Commons)

La Doyenne voor vrouwen en mannen zondag live op TV
Zondag staat de voorlaatste voorjaarsklassieker op het programma met Luik-Bastenaken-Luik. Waar en hoe laat is de koers live te zien op tv of via een livestream?

Luik-Bastenaken-Luik is zondagmiddag via diverse sportzenders live op de televisie te zien.  Het Belgische één (Sporza), sportzender Eurosport en de Nederlandse NOS zenden de voorjaarsklassieker zondag live uit op TV.

Uitzendschema Luik-Bastenaken-Luik

De wedstrijd van de vrouwen is zondag vanaf 11.20 uur live te zien via Canvas, Eurosport 1 en de NOS online naar La Doyenne. De vrouwen rijden een koers over 141 kilometer en starten al bij dag en dauw om 08.50 uur. Via deze link van Sporza blijf je van start tot finish op de hoogte van de wedstrijd. De wielrensters komen onderweg 7 beklimmingen tegen. De finale is dezelfde als die bij de mannen, met La Redoute, de Côte des Forges en La Roche-aux-Faucons als afsluitend trio.

LBL vrouwen

De mannen beginnen om 10.00 uur aan hun Luik-Bastenaken-Luik. Met 259 kilometer wacht het peloton een lange dag. Vanaf 13.30 uur is de wedstrijd op de televisie te zien via Sporza op één, Eurosport en via de NOS op NPO1. Primoz Roglic die in oktober La Doyenne op zijn naam schreef zal zondagmiddag proberen om zijn titel te prolongeren. Download hier de deelnemerslijst van de mannen.

LBL mannen

 

Geef een antwoord