21 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Lucinda Brand het sterkste in Gieten

Lucinda Brand het sterkste in Gieten

Lucinda Brand het sterkste in Gieten

Brand in de blubber naar de winst in Gieten

Lucinda Brand heeft haar eerste veldrit in het seizoen 2021-2022 op haar naam geschreven. Wereldkampioene Brand won in het Drentse Gieten.

Omdat het ook in Gieten met bakken uit de lucht viel was het parcours behoorlijk modderig. Brand bleek uiteindelijk het sterkste en bleef Denise Betsema en Annemarie Worst voor.

De Nederlandse dames waren net als in het vorig seizoen dominant want Aniek van Alphen (vierde), Inge van der Heijden (vijfde), Yara Kastelijn (zesde) en Puck Pieterse (zevende) deden het naar behoren. Sanne Cant was de beste buitenlandse deelnemer op plaats acht.

Bij de mannen ging de overwinning zondagmiddag naar Toon Aerts. Lars van der Haar was op een vijfde plaats de beste Nederlander.

Gratis Sport Kijken

Online sport kijken? Check dan eens de voetbal livestream pagina van Actueel Sportnieuws. Wil je online meerdere sporten gratis kijken dan kan je ook via deze livestream van Gratis Sport Kijken proberen om een livestream te vinden. Het laatste wielrennen en veldrijden nieuws is ook te vinden via Sport in Nederland.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites