Europa League

Check hier de loting van de tussenronde in de UEFA Europa League

In het Zwitserse Nyon heeft vanmiddag de loting plaats gevonden voor de tussen ronde van de UEFA Europa League. Check nu hier de loting.

Loting tussenronde UEFA Europa League

FC Barcelona – Manchester United
Juventus – FC Nantes
Sporting CP – FC Midtjylland
Shakhtar Donetsk – Stade Rennais

Ajax – 1.FC Union Berlin
Bayer Leverkusen – AS Monaco
Sevilla FC – PSV
FC Salzburg – AS Roma

Op donderdag 16 en 23 februari 2023 wordt eerst een tussenronde gespeeld. De achtste finales (loting 24 februari) worden gespeeld op 9 en 16 maart, de kwartfinales op 13 en 20 april, de halve finales op 11 en 18 mei. De finale wordt op woensdag 31 mei gespeeld in de Puskás Aréna in de Hongaarse hoofdstad Boedapest.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream