Livestream Zuid Korea – Mexico

Livestream Zuid Korea – Mexico

22 juni 2018 0 Door Sportredactie

WK voetbal livestream Zuid Korea – Mexico

Zuid Korea en Mexico spelen zaterdagmiddag om 17.00 uur tegen elkaar op het WK voetbal. Kijk Zuid Korea – Mexico live via de livestream.

Livestream

Formule-1-live-stream-gratis
Via de website LIVE TV kan je naar diverse sporten kijken. Voetbal, ijshockey, golf, darts, formule 1 alles kan je er zien en wat kost het? het kost niks.


Ook via ifirsttrow kan je naar allerlei soorten sport kijken. Maar ook via Roja Directa, Unibet en BWin kan je live naar sport kijken.
Zuid Korea

In de wedstrijd tegen Zweden, stelde Zuid-Korea zwaar teleur. In een matige wedstrijd wist Zuid-Korea niet tot grote uitgespeelde kansen te komen. Tot overmaat van ramp veroorzaakte de ingevallen Minwoo Kim een strafschop, die door Andreas Granqvist benut werd. Ondanks de aanwezigheid van Tottenham-aanvaller Heung-Min Son wisten de Zuid-Koreanen zich niet te herpakken, waardoor de eerste wedstrijd verloren ging. Met Mexico en Duitsland nog voor de boeg, lijkt het erg lastig te worden om veel punten te verzamelen.

Mexico

Mexico verbaasde zondag vriend en vijand door wereldkampioen Duitsland met 0-1 te verslaan. Ondanks enkele grote kansen van de Duitsers, hielden de mannen van Juan Osorio stand. PSV-aanvaller Hirving Lozano groeide uit tot matchwinner, zijn doelpunt bepaalde ook direct de eindstand. Mexico moet het vooral hebben van haar vlijmscherpe counters. Tegen Zuid-Korea zullen de Mexicanen vaker het spel moeten maken, zijn zij hiertoe ook in staat?