Livestream WK Veldrijden Oostende 2021 (Cyclocross)

WK Veldrijden Oostende live

Op zaterdag 30 en zondag 31 januari kijk je hier gratis via de livestream WK veldrijden in Oostende. Het Cyclocross WK begint om 13.10 uur. Meer informatie over de deelnemers weten? klik dan hier.

Parcours

Het WK veldrijden vind dit jaar plaats in het Belgische Oostende. De veldrijders krijgen te maken met een vrij pittig parcours. Het parcours in Oostende is 2.900 meter lang. In het eerste deel is een lange brug. De brug is 135 meter lang en 8 meter hoog. Langs beide zijden is er een hellingsgraad van 21%. Langs het strand is het 55 meter omhoog rijden en langs de kant van het Hippodroom is het 35 meter omhoog rijden. In het tweede deel moeten de renners over het strand, maar ook het derde deel de paardenrenbaan is zeer technisch en golvend.

TV en Livestream

Het WK veldrijden in Oostende is dit weekend te zien via de TV, maar ook via een gratis livestream. Sporza, de NOS en Eurosport hebben de televisie uitzendrechten.

Via Cycling Entertainment en Cycling Stream kan je al diverse koersen live en gratis kijken via de livestream. Verder kan je via de livestream van SdwNet op verschillende televisiekanalen sport kijken, maar dan is het wel handig om je adblocker uit te zetten.

Ook via het Russische Stream2watch de Vlaamse Klassiekers zien. Tot slot heeft Bosscast ook zo nu en dan livestreams om wielrennen te kijken. Mocht je ook daar geen succes hebben dan heb je nog de mogelijkheid om via Cyclingfans naar gratis wielrennen te kijken via de livestream. Tot slot kan je ook via LIVE TV nog kijken of er een gratis livestream is om een koers te volgen.

Programma

Zaterdag 30 januari, 13.35 uur:  WK Veldrijden onder 23 (mannen)
Zaterdag 30 januari, 15.15 uur: WK Veldrijden (vrouwen)

Zondag 31 januari, 13.35 uur: WK veldrijden onder 23 (vrouwen)
Zondag 31 januari, 15.15 uur: WK veldrijden (mannen)

Wegens de coronapandemie zijn er in 2021 geen wereldkampioenschappen voor de junioren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.