Veldrijden Live Stream X2o Badkamers Trofee Van Hamme

Kijk hier zaterdag en zondag via een live stream naar het WK veldrijden

Wint Mathieu van der Poel, Wout van Aert of Tom Pidcock het WK? Het WK veldrijden in Hoogerheide kan je nu hier kijken via een live stream.

Nederland maakt dit wereldkampioenschap zeer zeker kans op twee gouden medailles. Bij de vrouwen is Fem van Empel de vrouw in vorm en misschien wel de vrouw die de grootste kanshebster is voor WK goud. Bij de mannen is Mathieu van der Poel een kanshebber, maar ook diens concurrent Wout van Aert en titelverdediger Tom Pidcock zullen voor het gouden eremetaal gaan strijden.

WK veldrijden in Hoogerheide kijken op de televisie

Het WK veldrijden in Hoogerheide is dit weekend ook live te zien op de televisie. Sporza, de NOS en Eurosport zenden het allemaal live uit. Ook via NOS.nl kan je naar het veldrijden kijken. Zoek je een gratis live stream? KLIK HIER en kijk online veldrijden.

Sport in Nederland zend het wereldkampioenschap veldrijden in Hoogerheide niet live uit. Wel kan je via deze website diverse linkjes vinden naar sites die het wel live uitzenden. We kunnen daarom ook niet garanderen dat de streams ook zullen werken.