Livestream wielrennen: De Ronde van Catalonië 2021

Wielrennen livestream Ronde van Catalonië (Foto Flickr)

Live Ronde van Catalonië 2021

Op maandag 22 maart gaat De Ronde van Catalonië 2021 van start. Op deze pagina vind je de gratis livestream en het etappeschema voor de komende week. De Ronde van Catalonië duurt tot en met zondag 28 maart.

Wielrennen livestream

Livestream en tv

De Ronde van Catalonië word de komende week dagelijks live uitgezonden op Eurosport 1. Via Cycling Entertainment en Cycling Stream kan je al diverse koersen live en gratis kijken via de livestream. Verder kan je via de livestream van SdwNet op verschillende televisiekanalen sport kijken, maar dan is het wel handig om je adblocker uit te zetten.

Ook via het Russische Stream2watch de Vlaamse Klassiekers zien. Tot slot heeft Bosscast ook zo nu en dan livestreams om wielrennen te kijken. Mocht je ook daar geen succes hebben dan heb je nog de mogelijkheid om via Cyclingfans naar gratis wielrennen te kijken via de livestream. Tot slot kan je ook via LIVE TV nog kijken of er een gratis livestream is om een koers te volgen.

Etappeschema

De Ronde van Catalonië begint met een etappe in lijn en een tijdrit in het oosten van Spanje. Daarna doorkruist de derde rit de regio van zuid naar noord naar de Catalaanse Pyreneeën, waar de renners een dag later ook bivakkeren. Dan gaat de koers terug naar de kust voor de ritten naar Manresa en Mataró en het traditionele sluitstuk in Barcelona op en rond de Montjuïc. In de strijd om de wit-groene trui voor de leider van het algemeen klassement, zijn onderweg ook bonificaties te verdienen. Bij alle tussensprinters liggen drie, twee en een seconde klaar voor de eerste drie renners, aan de streep zijn tien, zes en vier seconden te verdienen.

Maandag 22 maart, etappe 1: Calella – Calella (178,4 km)
Etappe 1
Dinsdag 23 maart, etappe 2: Banyoles – Banyoles (18,5 km, tijdrit)
Etappee 2
Woensdag 24 maart, etappe 3: Canal Olímpic de Catalunya – Vallter 2000 (203,1 km)
Etappe 3
Donderdag 25 maart, etappe 4: Ripoll – Port Ainé (166,5 km)
Etappe 4
Vrijdag 26 maart, etappe 5: La Pobla de Segur – Manresa (201,1 km)
Etappe 5
Zaterdag 27 maart, etappe 6: Tarragona – Mataró (193,8 km)
Etappe 6
Zondag 28 maart, etappe 7: Barcelona – Barcelona (133 km)
Etappe 7

Favorieten

Adam Yates, João Almeida, Richard Carapaz, Steven Kruijswijk, Brandon McNulty, Simon Yates, Hugh Carthy, Lucas Hamilton, Sepp Kuss, Nairo Quintana.

Geef een reactie

/