Livestream Waalse Pijl 2021

Livestream Waalse Pijl 2021 (Foto Wikimedia Commons)

Livestream Waalse Pijl 2021 (Foto Wikimedia Commons)

Le Fleche Wallone livestream

 

Wie wint vandaag bij de mannen en de vrouwen Le Fleche Wallone (De Waalse Pijl) kijk vandaag online via een livestream naar deze prachtige voorjaars semiklassieker.

Kijk wielrennen

Zoals altijd vind de Waalse Pijl plaats tussen de Amstel Gold Race en Luik-Bastenaken-Luik. De koers is enorm geliefd en al vele grote namen wisten Le Fleche Wallone in het verleden al te winnen. In 2020 won de Zwitser Marc Hirschi.

De laatste Belgische winnaar dat is al weer een tijdje geleden. Philipppe Gilbert was tien jaar geleden de laatste Belg die als eerste boven kwam op de muur van Hoei.

In 2021 staan er weer een hoop grote namen aan de start in de Waalse Pijl. Kanshebbers? Wij denken dat Primož Roglič, Tom Pidcock, Tadej Pogačar, Julian Alaphilippe, David Gaudu, Alejandro Valverde, Jakob Fuglsang, Maximilian Schachmann, Michael Woods, en Adam Yates de grote kanshebbers zijn voor het winnen van Le Fleche Wallone van 2021.

Bij de dames staan er ook een hoop kanonnen aan de start. Anna van der Breggen is de topfavoriete. De Nederlandse won de vorige zes edities namelijk. Maar ooit komt daar einde aan dus denken we dat Cecilie Uttrup Ludwig, Demi Vollering, Katarzyna Niewiadoma, Elisa Longo Borghini, Annemiek van Vleuten, Ashleigh Moolman-Pasio, Marianne Vos, Amanda Spratt en Mavi García grote outsiders zijn voor de Waalse Pijl van 2021.

De koers bij zowel de vrouwen als de mannen zijn woensdagmiddag op de televisie te zien via de NOS, Sporza en Eurosport.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: