19 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Livestream veertiende etappe Giro d’Italia

Giro d'Italia live stream

Giro d'Italia live stream

Monte Zoncolan etappe veertien livestream Giro d’Italia

Vandaag wil je absoluut niet de veertiende etappe in de Giro d’Italia missen. Kijk hier via de livestream gratis naar de veertiende etappe met finish op de Monte Zoncolan.

Vind de livestream onderaan dit bericht

De veertiende etappe is om 11.30 uur begonnen in Cittadella. Rond 17.15 uur word de eerste renner op de top van de steile Monte Zoncolan verwacht. Behoudt Egan Bernal het roze? Of kan misschien Remco Evenepoel verassen en de macht grijpen in de Ronde van Italië.

Etappe 14 Cittadella - Monte Zoncolan Giro d'Italia 2021
Etappe 14 Cittadella – Monte Zoncolan Giro d’Italia 2021

De Monte Zoncolan is een enorme steile klim. Wie hier een hele slechte dag heeft kan enorm veel tijd gaan verliezen. Laten we dan maar eens de laatste drie kilometer erbij pakken. Het is steil en het meest verraderlijke vandaag is dat het waarschijnlijk niet droog zal blijven. Regen, kou en een mega steile klim, het kan wel eens heroïsch gaan worden.

Monte Zoncolan

Giro d’Italia livestream

De veertiende etappe van de Giro d’Italia kan je nu live kijken via deze Giro d’Italia KLIK HIER gratis livestream. Werkt de stream? Deel je hem dan ook even met je mede wieler liefhebbers zodat ook zij deze etappe vandaag niet hoeven te missen. Mocht je ook daar geen succes hebben dan heb je nog de mogelijkheid om via Cyclingfans naar gratis wielrennen te kijken via de livestream. Tot slot kan je ook via LIVE TV nog kijken of er een gratis livestream is om een koers te volgen.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites