Live stream wereldbeker veldrijden Val di Sole

Wereldbeker veldrijden Val di Sole live stream

Vanmiddag is er weer live wereldbeker veldrijden. Kijk via een live stream naar de wedstrijd in het Italiaanse Val di Sole.

Deze wereldbekerwedstrijd is ook online te volgen via de NOS.nl. Vind via de website van eusport.nl handige directe linkjes om online naar het veldrijden te kunnen kijken.

Natuurlijk zijn de Nederlands veldrijders en veldrijdsters weer topfavoriet voor de overwinning. Bij de mannen doet Wout van Aert niet mee. Mathieu van der Poel is daarmee topfavoriet.

Het decor in dit Italiaanse bergstadje is wel mooi. Er ligt een flink pak sneeuw rondom het parcours.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.