Benfica - Club Brugge kijken via een live stream
Benfica - Club Brugge kijken via een live stream

Benfica – Club Brugge kijken via een live stream

Kijk hier Benfica – Club Brugge via een live stream

Vanavond kan je ook hier Champions League voetbal kijken. Open de voetbalstream en hier kan je Benfica – Club Brugge kijken via een live stream

Wat kan het Belgische Club Brugge vanavond nog in Lissabon? Na de 0-2 nederlaag in België zijn de kansen voor de Belgen klein, maar in het voetbal weetje het soms maar niet. Club Brugge zal snel een goal moeten maken om Benfica aan het wankelen te krijgen.

Benfica – Club Brugge kijken

De wedstrijd Benfica – Club Brugge kijken kan via RTL 7 en via Ziggo Sport. Voor laatst genoemde zender dien je wel een abonnement te hebben. Wil je de wedstrijd online kijken dan zijn er ook wel mogelijkheden om online via voetbal livestreams naar dit UEFA Champions League duel te kijken.

Zo kan je Benfica – Club Brugge kijken via LIVE TV, Hesgoal en via Livesoccer. Omdat Sport in Nederland zelf geen rechten heeft om de wedstrijd uit te mogen zenden kunnen we niet garanderen dat de betreffende streams ook zullen werken.

Om 21.00 uur word er overigens nog een wedstrijd gespeeld in de UEFA Champions League. Dan speelt Chelsea thuis tegen Borussia Dortmund.