Kijk Via Een Live Stream De Trofeo Laigueglia 2023

Trofeo Laigueglia 2023 kijken via een live stream

Vandaag is er weer wielrennen en alles kan je gewoon weer live volgen. Kijk via een live stream de Trofeo Laigueglia 2023.

Alle blikken zijn gericht op zaterdag als de Strade Bianchi op de kalender staat, maar ook de Trofeo Laigueglia is een hele pittige koers waar er veel kan gebeuren.De kanshebbers voor vandaag zijn Biniam Girmay, Richard Carapaz, Diego Ulissi, Alessandro Covi, Alberto Bettiol, Rui Costa, Carlos Rodriguez, Lorenzo Rota, Benoît Cosnefroy en Bauke Mollema die in 2021 solo naar de overwinning reed in deze koers.

Zware laatste 40 kilometer met Colla Micheri

De start en finish is in Laigueglia. En onderweg is het met steile klimmetjes pittig. Vooral in de laatste 40 kilometer word het ontzettend zwaar. als eerste krijgen de renners dan de Colla Micheri (1,9 km aan 8,6%) voor de kiezen. Een venijnige heuvel met de top op acht kilometer van de streep. Na een korte afdaling wacht nog de Capo Mele (1,7 km aan 3,7%), een niet gecategoriseerde heuvel waarna het nog twee kilometer in dalende lijn gaat tot de finish.

Trofeo Laigueglia 2023 kijken via een live stream

Nu komt het lastige van deze wedstrijd. Ondanks dat dit een fantastische koers is zal de wedstrijd niet live te zien zijn op de televisie. Eurosport, Sporza en NOS hebben namelijk geen rechten. Maar vorig jaar werd de koers ook niet live uitgezonden, maar kwam er toch nog een livestream tot stand via de sociale media. Mocht er een stream beschikbaar worden dan zullen wij die plaatsen op onze website.

Check nu deze wieler livestream pagina KLIK HIER en wellicht vind je een aantal directe livestream linkjes.