Livestream Kiki Bertens Venus Williams

Livestream tennis: Kiki Bertens – Venus Williams

Livestream Sportnieuws Tennis

Kiki Bertens speelt dinsdagavond bij het WTA tennis toernooi in Cincinnati in de tweede ronde tegen Venus Williams. De partij is ook gratis te zien via de livestream.

Bertens die in 2018 het toernooi won is als vijfde geplaatst. De 39-jarige Williams is de nummer 56 van de wereldranglijst. De partij zal rond 20.10 uur beginnen!

Livestream

Via de livestream kan live en gratis naar de partij tussen Kiki Bertens en Venus Williams. Sport in Nederland zend niet uit via de livestream maar we hebben wel een aantal handige linkjes gevonden om live tennis te kijken.

Via Balletuin is het mogelijk om gratis via de livestream naar tennis te kijken. Ook via Tennis TV en Playlivestream is het mogelijk om gratis naar tennis te kijken.

Via de website LIVE TV kan je naar diverse sporten kijken. Voetbal, ijshockey, golf, darts, formule 1 alles kan je er zien en wat kost het? het kost niks.

Ook via ifirsttrow kan je naar allerlei soorten sport kijken. Maar ook via Roja Directa, Unibet en BWin kan je live naar sport kijken.

https://sportinnederland.com/livestream-tennis/

Geef een reactie