Livestream Suriname - Kaaimaneilanden | Qatar 2022 Qualifiers

Live Suriname – Kaaimaneilanden

Powered by WP Bannerize

Woensdagavond om 23.00 uur kijk je via onze website live en gratis naar de WK-kwalificatie wedstrijd Suriname – Kaaimaneilanden voor het WK voetbal in Qatar 2022.

KLIK HIER en kijk live Suriname – Kaaimaneilanden

WK Droom en selectie

Onder leiding van bondscoach Dean Gorré gaat Suriname zich proberen te plaatsen voor het WK voetbal in het najaar van 2022 in Qatar.  Om de ultieme droom, kwalificatie voor het WK van 2022 in Qatar, af te dwingen moet een groep met de Kaaimaneilanden, Aruba, Bermuda en Canada gewonnen worden. Daarna volgt een barrage en dan wordt er ook nog een kampioensgroep gespeeld met landen als Mexico en de Verenigde Staten.

Gorré kan woensdagavond beschikken over een hele sterke selectie. Veel spelers die nog nooit voor het Nederlands elftal uitkwamen zijn benaderd en met dat team gaat Suriname proberen om het WK in Qatar te bereiken.  Spelers die opgeroepen zijn voor de Natio zijn bijvoorbeeld Ryan Donk, Damil Dankerlui, Ramon Leeuwin, Tjaronn Chery, Warner Hahn en Sheraldo Becker.

Selectie Suriname

Livestreams

Er zijn heel wat kanalen die gratis online voetbalwedstrijden uitzenden. Natuurlijk mag dit niet, maar ze doen het wel. Ook loop je de kans een virus in je telefoon of laptop te krijgen en dat is wat je natuurlijk absoluut niet zou moeten willen. Voor de clubs is het ook niet goed want jij kijkt het voetbal gratis online terwijl het beter is om bij het stadion een kaartje te kopen aan de kassa. Maar jij kiest voor die gratis streams en die kun je dan ook vinden in dit overzicht.

Handige streams kun je nu online ook vinden via Gratis Sport KijkenHet Sportnieuws en via deze gratis voetbal livestream pagina. Natuurlijk kan je het beste een abonnement nemen via ESPN. Via deze ESPN link kun je live naar alle wedstrijden kijken in de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League en Bundesliga.

Zo kun je vaak online de topwedstrijden kijken via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFreeMamaHDStreamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

 

 

Geef reactie

Laat reactie achter