Livestream Strade Bianche 2021

Livestream Strade Bianche 2021 (Foto Wikimedia Commons)

Live Strade Bianche 2021

Kijk vandaag vanaf 11.45 uur via de livestream naar de Strade Bianche 2021. Deze voorjaarsklassieker is ook live te zien via Sporza en Eurosport.

Lees ook: Voorbeschouwing en informatie Strade Bianche 2021

Start en finish is in Siena. De etappe die deels over onverharde wegen gaat is 184 kilometer lang. Een derde van het parcours is onverhard. De drie grote topfavorieten voor de eindwinst zijn titelverdediger Wout van Aert, Mathieu van der Poel en wereldkampioen Julian Alaphilippe.

Livestream en TV

Eurosport en Sporza beginnen vanmiddag om 13.50 uur met de live uitzending. Dit zal zijn na de vrouwenkoers die vanaf 12.30 uur online te zien is via de Eurosport Player. Heb je geen beschikking over bovenstaande kanalen dan is het ook mogelijk om online via diverse andere websites live naar de Strade Bianche kijken.

Via Cycling Entertainment en Cycling Stream kan je al diverse koersen live en gratis kijken via de livestream. Verder kan je via de livestream van SdwNet op verschillende televisiekanalen sport kijken, maar dan is het wel handig om je adblocker uit te zetten.

Ook via het Russische Stream2watch de Vlaamse Klassiekers zien. Tot slot heeft Bosscast ook zo nu en dan livestreams om wielrennen te kijken. Mocht je ook daar geen succes hebben dan heb je nog de mogelijkheid om via Cyclingfans naar gratis wielrennen te kijken via de livestream. Tot slot kan je ook via LIVE TV nog kijken of er een gratis livestream is om een koers te volgen.

 

 

Geef een reactie

/