Formule 1 Sportnieuws

Livestream Singapore GP

Livestream Singapore GP, F1, Formule 1

Singapore GP livestream

Komend weekend staat de Singapore GP op het programma op het Marina Bay Street Circuit. Via de livestream kan je live alles volgen.

Max Verstappen verwacht komend weekend niet mee te doen om de overwinning. De coureur van Red Bull vind dat zijn bolide teveel motor vermogen mist op Mercedes en Ferrari.

Vorig jaar startte Verstappen vanaf P2 maar werd door de beide Ferrari’s van Sebastian Vettel en Kimi Raikkonen van de baan gedrukt. Alle drie de coureurs vielen overigens uit.

Livestream

Via de livestream kan je het hele weekend live alles volgen van de Singapore GP. Klik op één van onderstaande linkjes om het evenement live te kijken.

Via Ziggo Sport en het Duitse RTL kan je het hele weekend de F1 Grand Prix van Singapore live zien op tv en via de livestream Ook via  de website LIVE TV kan je naar diverse sporten kijken. Voetbal, ijshockey, golf, darts, formule 1 alles kan je er zien en wat kost het? het kost niks.

Ook via ifirsttrow kan je naar allerlei soorten sport kijken. Maar ook via Roja Directa, Unibet en BWin kan je live naar sport kijken.

Meer live stream