Livestream Ronde van Turkije 2021 | Wielrennen LIVE

Ronde van Turkije live

Vandaag (11 april) begint de Ronde van Turkije. Een koers waar Fabio Jakobsen na 250 dagen zijn rentree maakt. Kijk de Ronde van Turkije via deze livestream gratis.

TV en LIVESTREAM

De Ronde van Turkije word live uitgezonden via Eurosport. Dagelijks zijn de etappes vanaf 12.00 uur live te zien op Eurosport 1. De openingsetappe is vandaag alleen online te zien via de Eurosportplayer. Toch zullen we net zoals bij andere koersen proberen om via DEZE LIVESTREAM pagina gratis linkjes voor je klaar te zetten om naar alle etappes in de Ronde van Turkije te kunnen kijken. Sport in Nederland zend de koers zelf niet live uit. Wij zoeken via andere websites naar de gratis streams.

Jakobsen

Precies 250 dagen na zijn bizarre valpartij, die nog op ieders geheugen gegrift staat, maakt de Fabio Jakobsen uit Heukelum zijn rentree. Een bijzonder moment na ruim acht maanden van revalidatie en herstel. Jakobsen trekt zonder verwachtingen naar Turkije, om er enigszins in de luwte weer te koersen in het tenue van Deceuninck-Quick-Step. Toch zullen alle ogen op hem gericht zijn.

Wieler streams

Via Cycling Entertainment en Cycling Stream kan je al diverse koersen live en gratis kijken via de livestream. Verder kan je via de livestream van SdwNet op verschillende televisiekanalen sport kijken, maar dan is het wel handig om je adblocker uit te zetten.

Ook via het Russische Stream2watch de Vlaamse Klassiekers zien. Tot slot heeft Bosscast ook zo nu en dan livestreams om wielrennen te kijken. Mocht je ook daar geen succes hebben dan heb je nog de mogelijkheid om via Cyclingfans naar gratis wielrennen te kijken via de livestream. Tot slot kan je ook via LIVE TV nog kijken of er een gratis livestream is om een koers te volgen.

 

 

 

Geef een reactie

/