Livestream Raymond van Barneveld - Michael Smith

14.00 uur Raymond van Barneveld – Michael Smith darts livestream

Kijk gratis online naar de Grand Slam of Darts. Kijk om 14.00 uur via een livestream Raymond van Barneveld – Michael Smith. Open nu hier de LIVESTREAM.

Barneveld in topvorm

Het is jaren geleden dat we RVB in de finale van een groot televisie toernooi hebben gezien. In 2012 won de Hagenaar de UK Open en in 2014 won hij de PDC Premier League. Vanmiddag kan Barney een stap richting de finale zetten van de Grand Slam of Darts, maar zal dan wel eerst moeten afrekenen met Michael Smith.

Je zou zeggen als je kan winnen van Gerwyn Price dan moet er ook wat mogelijk zijn tegen Smith. Als van Barneveld de topvorm van eergisteren tegen Price mee kan nemen dan is er ontzettend veel mogelijk tegen Smith. Met name omdat de Engelsman er graag een snelle partij van maakt.

Kijk de partij ook nu live online via LIVE TV of Hesgoal.com.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl