8 april 2020

Sport in Nederland

Het actuele sportnieuws van eigen bodem

Livestream PEC Zwolle – FC Utrecht

Kijk hier gratis via de livestream naar PEC Zwolle - FC Utrecht

Kijk hier gratis via de livestream naar PEC Zwolle - FC Utrecht

De bal gaat vrijdagavond na een korte winterstop weer rollen in de vaderlandse Eredivisie. Kijk hier vanavond live naar PEC Zwolle – FC Utrecht.

PEC Zwolle

PEC Zwolle de nummer 16 uit de eredivisie heeft de doelstelling afgelopen winter naar beneden bijgesteld. De Blauwvingers hebben als doel gesteld zich te handhaven in de eredivisie. Met 16 punten uit 18 wedstrijden is PEC de aansluiting met het onderste gedeelte van de middenmoot nog niet kwijt.

FC Utrecht

FC Utrecht heeft maar één doelstelling en dat is Europees voetbal afdwingen. Dit via de ranglijst, de beker en anders aan het einde van het seizoen van de play-off. De ploeg uit de Domstad staat met 29 punten uit 18 wedstrijden nu zevende in de eredivisie.

De wedstrijd PEC Zwolle – FC Utrecht staat vrijdagavond onder leiding van scheidsrechter Jochem Kamphuis. De aftrap is om 20.00 uur.

Livestream

De wedstrijden in de eredivisie worden live uitgezonden door de voetbalzender Fox Sports. Via hun kanalen; live 1, live 2, live 3 en live 4 kan je online een ticket kopen om live naar PEC Zwolle – FC Utrecht te kijken.

Ook is het mogelijk om via andere kanalen zoals LIVE TV gratis naar voetbalwedstrijden te kijken.