Livestream Parijs – Nice en Tirreno – Adriatico 2021

Livestream Parijs - Nice en Tirreno - Adriatico 2021 (Foto Flickr)

Live wielrennen

De komende week kijk je hier via de livestream Parijs – Nice en de Tirreno – Adriatico van 2021. De streams en etappe informatie vind je op deze pagina.

Check: Etappeschema Parijs – Nice 2021
Check: Etappeschema Tirreno – Adriatico 2021

TV uitzending

Parijs – Nice word de komende week live uitgezonden door Eurosport en door Sporza. De Tirreno – Adriatico is alleen maar live via Eurosport te zien. Wil je dus beide koersen live volgen dan is er ook nog een mogelijkheid om de koersen live te volgen via een livestream. Dat kan bijvoorbeeld via de Eurosport Player.

Livestreams

Maar ook via een gratis livestream is het mogelijk om live naar de beide koersen te kijken. Via Cycling Entertainment en Cycling Stream kan je al diverse koersen live en gratis kijken via de livestream. Verder kan je via de livestream van SdwNet op verschillende televisiekanalen sport kijken, maar dan is het wel handig om je adblocker uit te zetten.

Ook via het Russische Stream2watch de Vlaamse Klassiekers zien. Tot slot heeft Bosscast ook zo nu en dan livestreams om wielrennen te kijken. Mocht je ook daar geen succes hebben dan heb je nog de mogelijkheid om via Cyclingfans naar gratis wielrennen te kijken via de livestream. Tot slot kan je ook via LIVE TV (werkt beste via desktop!) nog kijken of er een gratis livestream is om een koers te volgen.

Geef een reactie

/