Livestream Omloop het Nieuwsblad 2021

Omloop het Nieuwsblad live

Het is zaterdag koers dus kijk je hier gratis via de livestream Omloop het Nieuwsblad 2021. Om 11.00 uur klinkt het startschot in Gent.

Live op TV

De Omloop het Nieuwsblad word zowel in Nederland als België live uitgezonden op de televisie. Sporza zend de koers vanaf 13.30 uur live uit. In Nederland gaat de NOS op NPO1 de koers vanaf 14.00 uur live uitzenden. Ook is de eerste semiklassieker van het voorseizoen te zien via Eurosport en de Eurosport Player.

De weersverwachting voor zaterdag zijn gunstig. Het word zonnig en met een graadje of 10 is het voor de renners een ideale temperatuur om er een mooie koers van te gaan maken. Mathieu van der Poel die eerder deze week de UAE Tour verliet doet zaterdagmiddag niet mee aan Omloop het Nieuwsblad. De Brabander komt zondag wel in actie in de andere semiklassieker Kuurne-Brussel-Kuurne.

Voorbeschouwing

De koers is 201 kilometer lang. In onze voorbeschouwing lees je welke renners er allemaal meedoen en wie er tot de grootste kandidaten behoren voor de eindzege. Wij wensen je ontzettend veel plezier toe met het kijken van Omloop het Nieuwsblad.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *