27 september 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Livestream Olympische Spelen Tokio 2020

Livestream Olympische Spelen Tokio 2020

Livestream Olympische Spelen Tokio 2020

Tokio 2020 Olympische Spelen livestream

Mis vandaag niks van de Olympische Spelen in Tokio. Kijk nu via een livestream handbal, hockey, baanwielrennen, atletiek of een andere sport online via een gratis stream.

Olympische Spelen live stream 1

Olympische Spelen live stream 2

Olympische Spelen live stream 3

Olympische Spelen live stream 4

Olympische Spelen live stream 5

Olympische Spelen live stream 6

Olympische Spelen live stream 7

Olympische Spelen live stream 8

Olympische Spelen live stream 9

Olympische Spelen live stream 10

Olympische Spelen live stream 11

Olympische Spelen Tokio 2020 tv en livestream

De Olympische Spelen in Tokio zijn tot en met zondag 8 augustus live in Nederland en België te zien via de NOS op NPO 1, Sporza en Eurosport. Via onder meer de Eurosportplayer kan je alle sporten die er maar zijn live online kijken. Hier voor dien je wel een abonnement te hebben.

Sifan Hassan
Sifan Hassan

Sport in Nederland zend de Olympische Spelen in Tokio zelf niet live uit. Wij hebben daar geen rechten voor. Op onze website vind je alleen maar rechtstreekse linkjes naar andere websites zoals Hesgoal en LIVE TV die de sport live uitzenden. Die streams zijn over het algemeen van een hele goede kwaliteit en bovendien gratis. Mis dus geen enkele sport en kijk nu hier via één van de bovenstaande linkjes gratis naar de Olympische Spelen in Tokio.

Meer gratis sport streams

In de maand augustus staat er weer een hoop topsport op het programma. Zo kan je deze maand ook wielrennen kijken via de wieler livestream, maar ook Eredivisie voetbal via een gratis voetbal livestream. Ook deze streams worden niet aangeboden door onze website, maar ook hier betreft het tot linkjes van andere websites die wielrennen en Eredivisie voetbal live uitzenden doormiddel van livestreaming.

Ook is het mogelijk om via andere kanalen online naar topsport te kijken. Hesgoal365live en LIVE TV hebben een grootschalig aanbod van livestreams. Hier kun je bijna alle sporten wel live zien. Voetbal, tennis, handbal, hockey, darts, wielrennen, formule 1, motorsport, zwemmen en nog veel meer om op te noemen. Neem gerust een kijkje bij de streams en je zult zien dat je online zoveel topsport online kunt kijken zonder dat je daar een abonnement voor hoeft te hebben.

Hockey
Hockey

Natuurlijk hebben we nu nog lang niet alle sportstreams gehad. Wat dacht je van Streamhunter en Sportstreamings. Ook twee websites waar je topsport van de bovenste plank kunt kijken. Champions League, Europa League, Olympische Spelen en het EK en WK voetbal. Maar ook de Tour de France, De Giro d’Italia of de Vuelta en de Olympische Spelen in Tokio. Het aanbod is groot en natuurlijk bij Sport in Nederland en allemaal gratis te zien.

Online sport kijken via een livestream kan gevaarlijk zijn. Je kan tegen een virus aanlopen waardoor je laptop, tablet of mobiele telefoon zou kunnen crashen. Wij proberen ten aller tijden goede linkjes te delen waar je zo veilig mogelijk kunt kijken. Mocht je tegen een virus oplopen dan is Sport in Nederland daar niet verantwoordelijk voor. Je maakt immers zelf de keuze om zonder abonnement sport te gaan kijken.

Powered by WP Bannerize

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites