Sportnieuws Wielrennen

Livestream NK wielrennen

mollem

NK wielrennen livestream

Dit weekend staat het NK wielrennen op het programma in Hoogerheide. De dames rijden zaterdagmiddag om de nationale titel en de heren zondagmiddag.

Het NK wielrennen word live uitgezonden op de televisie. Ook bestaat er een mogelijkheid om het NK wielrennen te kijken via de livestream (klik hier).

NK Dames

Op zaterdag 30 juni wordt de dameswedstrijd van het NK wielrennen 2018 live uitgezonden op de zender Nederland 2 (NPO2). De live tv-uitzending van de wegrit van het NK voor dames elite begint op die zender om 14u30.

NK Heren

Op zondag 1 juli wordt de wegrit van de heren elite (profs) van het NK wielrennen 2018 live uitgezonden door Studio Sport. Deze uitzending vindt plaats in twee delen en ook op twee verschillende zenders. Het eerste deel van het NK voor de profs wordt op zondagmiddag uitgezonden van 13u05 tot 13u45 op de zender Nederland 1 (NPO1). Omstreeks 13u45 stopt die uitzending omdat de NOS dan op die zender de MotoGP TT van Assen live gaat uitzenden. Vervolgens is echter op de zender Nederland 2 (NPO2) vanaf 15u00 tot circa 15u45 de finale van de wegrit van heren elite (profs) te zien.